Fejl

Fra Debianguiden
Skift til: Navigation, Søgning

Her kan du rapportere fejl du har fundet i Debianguiden. For at indsætte en ny fejl, skal du trykke på "Redigér" henvisningen i venstre menu og indskrive din fejl under de eksisterende.

  • Links på forsiden (og muligvis andre steder) er meget følsomme for mouse-over, således at understregningen kun finder sted når musen er præcist over en pixel hvor der er bogstav bag ved. - mbp 12. mar 2006 kl. 20:24 (CET)

Er ordnet? Jeg oplever ikke problemet mere, hvad har vi gjort? :) mbp 13. mar 2006 kl. 07:48 (CET) Delvist. "Problemet" opstår stadig hvor vi linker til sider med anchors. --Pacroon 13. mar 2006 kl. 10:34 (CET)

  • HTML-Bug på søgesiden? På søgesiden vises en bunke html-kode i toppen af siden, når man søger på noget. Se: Speciel:Search/Woody
    • Jeg har fjernet den pågældende ufortolkede kode; indtil videre med en "fusket" bindestreg, der i MediaWiki:Sitenotice medfører en undertrykkelse af beskeden, men åbenbart ikke i MediaWiki:Searchquery. Udviklerne har umiddelbart ingen forklaring på problemet. - Kaare 7. apr 2006 kl. 00:34 (CEST)
  • Forslag til ændringer i LanguageDa.php: Søgesiden linker til artikler der kan efterspørges, og en hjælpeside til søgemetoder. Disse links kan ændres til sider vi allerede har implementeret ved at redigere i /languages/LanguageDa.php: languages/LanguageDa.php:"searchresulttext" => (etc..) samt: languages/LanguageDa.php:"nogomatch" => (etc..)